Oprema za kuhinje

Donji elementi

Sve cijene donjih kuhinjskih elemenata, okova, opreme za kuhinje i ostalih proizvoda dostupne su u našem Cjeniku!

Košarica - samostalna, teleskopska

Samostalna, izvlačna teleskopska košarica napravljena je od kroma i dostupna je u više dimenzija. Košarice su opremljene sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Ladica - teleskopska, montaža na frontu

Izvlačna teleskopska ladica napravljena je od kroma i dostupna je u više dimenzija. Jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa. Ladice su opremljene sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Ladica ispod sudopera, puni izvlak, montaža na frontu

Izvlačna ladica napravljena je od kroma i dostupna je u više dimenzija. Svojim oblikom omogućava montažu ispod sudopera, a time i uštedu prostora. Jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa. Ladice su opremljene sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Izvlačna trodijelna košarica sa držačem za boce

Izvlačni element sastoji se od 3 košare od kojih je jedna nosač boca. Element je napravljen od kroma i dostupan je u više dimenzija. Jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa.

Izvlačna košara, bočni prihvat

Izvlačni element sastoji se od dvije košare od kojih donja (s pregradicama) može služiti kao držač boca. Napravljen je od kroma. Svojim dimenzijama omogućuje uštedu prostora i praktičnost. Jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa, a izvlačni sustav na bočnu stranicu. Elementi su opremljeni sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Izvlačni nosač tanjura

Izvlačni nosač tanjura omogućava jednostavno slaganje i dostupnost tanjura. Napravljen je od kroma i opremljen sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Koš za otpatke

Koš za otpatke napravljen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika i volumena je 0,36 m3.

Aluminijske podloge ispod sudopera
Ulošci za ladice

Ladični ulošci za pribor za jelo napravljeni su od plastike, sive su boje i dolaze u nekoliko veličina.

Aluminijske samostalne ladice

Samostalna aluminijska izvlačna ladica dostupna je u više dimenzija. Površinski je obrađena eloksalom. Ladice su opremljene sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Aluminijska ladica, montaža na frontu

Aluminijska izvlačna ladica dostupna je u više dimenzija. Površinski je obrađena eloksalom i jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa. Ladice su opremljene sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Aluminijska ladica - namjenska, montaža na frontu

Aluminijska izvlačna namjenska ladica površinski je obrađena eloksalom i jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa. Ladice su opremljene sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Aluminijska ladica ispod sudopera, montaža na frontu

Izvlačna aluminijska ladica dostupna je u dvije dimenzije i površinski je obrađena eloksalom. Svojim oblikom omogućava montažu ispod sudopera, a time i uštedu prostora. Jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa. Ladice su opremljene sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Aluminijska košara, prihvat dolje

Izvlačni element sastoji se od dvije košare od kojih donja (s pregradicama) može služiti kao držač boca. Napravljen je od aluminija, a površinski obrađen eloksalom. Svojim dimenzijama omogućuje uštedu prostora i praktičnost. Jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa, a izvlačni sustav je smješten na dno elementa. Elementi su opremljeni sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Aluminijska izvlačna košarica, montaža dolje

Izvlačni element sastoji se od dvije košare. Napravljen je od aluminija, a površinski obrađen eloksalom. Svojim dimenzijama omogućuje uštedu prostora i praktičnost. Jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa, a izvlačni sustav je smješten na dno elementa. Elementi su opremljeni sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Aluminijska izvlačna košara s nosačem boca

Izvlačni element sastoji se od tri košare i odjeljka sa držačima boca. Napravljen je od aluminija, a površinski obrađen eloksalom. Jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa, a izvlačni sustav je smješten na dno elementa. Elementi su opremljeni sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).

Aluminijska izvlačna košara s nosačem boca i pribora za jelo

Izvlačni element sastoji se od tri košare i odjeljka sa držačima boca i pribora za jelo. Napravljen je od aluminija, a površinski obrađen eloksalom. Jednostavno se montira na frontu kuhinjskog elementa, a izvlačni sustav je smješten na dno elementa. Elementi su opremljeni sustavom "mekog zatvaranja" (Soft Closing).